1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne sprostredkovateľovi a to na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z.

3. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom.

4. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne: a) právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami, b) právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21 Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail., c) právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne, d) právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje, e) právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom, f) právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona, g) právo na prenosnosť osobných údajov, h) právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov.

5. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, fakturačná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa, ktoré sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky. Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve.

6. Ak návštevník webovej stránky súhlasil zo zasielaním noviniek na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.

7. Osobné údaje pre e-mailové marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu piatich rokov. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám.

8.Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.

 

Povedali o mne

Vážený p. Dr.

Dovoľte aby som sa Vám touto cestou poďakovala za moje uzdravenie.

27. apríla 2017 som k Vám prišla vo veľmi zlom zdravotnom stave a dúfala som, že som na správnom mieste, keď žiaľ lekári si nevedeli so mnou rady. Posielali ma horu dolu po odd. nakoľko som mala teplotu 34 °C nechápali z čoho  mám bolesti  a toho som mala všade.

Okrem varenia ktoré som horko ťažko zvládla, musel robiť manžel, od Vianoc boli dni keď ma musel aj obliekať. Bez bolesti som nemohla chodiť, sedieť, ani ležať.  Aby som aspoň 1 hod večer vydržala pri TV 10 x som zmenila polohu vo foteli.

Po prvej atlas terapií som sa cítila lepšie, po každej návšteve ma niečo prestalo bolieť. Po troch týždňoch na oslave svojich narodenín  som tancovala a vydržala som 7 hod. sedieť, chodiť medzi pozvanými.

Po 4 mesiacoch sa cítim výborne, neviem či mám kosti, nič ma nebolí a domáce robím bez pomoci. Sama sa tomu čudujem, že každým dňom sa mi stav zlepšuje.

Ďakujem Vám za všetko  čo ste, pre mňa robili a ešte iste spravíte. Želám Vám veľa úspechov a modlíme sa pánu Bohu, aby Vám to veľké Vaše srdce nechal dlho fungovať a mohli pomáhať tým ktorí o to prosia.

pani Ráczová

 

Pred návštevou  Dr. Subotića  som už mal skúsenosti  s podobnými  službami  od iných poskytovateľov. Absolvoval som vyšetrenie biorezonančným prístrojom Methatron, Diacom/, potom  nasledovala liečba kvapkami alebo bylinkami. Výsledok však nebol presvedčivý. 

Trápila ma zápcha,  chronická únava;  cítil som sa unavený a vystresovaný z práce.

Po terapií  v Centre ČTM, Dr. Subotiča prestali zápchy s postupným zlepšením črevnej peristaltiky a zlepšením črevnej mikroflóry, prestali alergie,  meteorizmus, pozorujem celkové zlepšenie po zmene stravy a nasadenej liečbe.

Oceňujem komplexný pohľad na človeka a jeho zdravotné problémy, komplexnú diagnostiku, následnú liečbu a  individuálny prístup k pacientovi.

 

 

Juraj Grich, Bratislava

Hlavný problém bola vzdialenosť. Skúsenosti s podobnými službami ako poskytuje Dr. Subotić som ešte pred tým  nemal.

Získal som iný nadhľad na stravovanie s kladným výsledkom zníženia a stabilizovania hladiny cukru. Zníženie hmotnosti.

Oceňujem celkové zhodnotenie zdravotného stavu a Vaše odporúčania ohľadne liečbe cukrovky. Má to len jednu chybičku, že nemáte aj piatky ordinačné hodiny.

Ing. Lupták Ján, Zvolen

Mala som dobré odporúčanie na vás a preto som sa rozhodla využiť vaše služby. Predtým som neskúšala žiadnu podobnú službu.

Pred začatím terapie som mala problémy s vypadávaním vlasov, bolesti rúk, bolesti chrbta a bolesti hlavy.

Schudla som 10 kg za pol roka - tým, že ste ma naučili správne a zdravo sa stravovať, celkovo sa ešte stále cítim lepšie (aj keď som u Vás dlho nebola), vlasy sa mi začali "zobúdzať" to zn.  začali rásť na miestach, kde som ich dlho nemala.

Vaša liečba je dobrá a účinná, máte dobrý personál, ste na svojich pacientov prísny - čo je veľmi dobré, lebo zmeniť stravovacie návyky je pre mnohých veľmi ťažké :-). Nevýhodou je že, liečba je veľmi finančne náročná, nie každý si ju môže dovoliť.

Zdenka Zacharová, Trnava